FRITIDS

När skolan är slut finns fritids som har mycket fokus på utomhusaktiviteter. Här finns även en gymnastiksal att aktivera sig i. Aktiviteterna styrs oftast efter barnens intressen och mål.

• Vill ni hämta barnen på plats (då vi är på utflykt) så är det bara att ringa så meddelar vi vart vi är. Antingen till skolans mobil 070-68 86 521 eller direkt till Maggi 076-83 70 295.

• kläder efter väder.

• vattenflaska på fritids - behöver inte vara en sportflaska, funkar även med en drickaflaska typ. colaflaska 50cl.

Ni hittar grovplanering för fritids här!

• Ska era/ert barn hem tidigare än utsatt tid och ni vet det redan under morgonen så meddela det gärna så vi har lite koll, samt om det är någon annan som hämtar. Eller så funkar det utmärkt att skicka ett sms till skolans mobil. Detta är pga att vi kan vara på utflykt så vi inte måste avbryta den för att gå tillbaka. anpassar självklart efter barnens tider, men oftast är vi tillbaka till 15.00.

VECKOBREV

🌞

v.42

En vecka där vi har både varit utomhus och lekt en hel del men även inomhus och haft skapande, räknande av olika saker för att öva siffror, hoppat hage och spelat kula, självklart legobygge.

Nu till vecka 43 där vi kommer att fortsätta vara utomhus, hoppas på fint väder så vi kan äta lite mellis utomhus, samt ha lite andra aktiviteter ute.

Det är friskvårdsvecka denna vecka innan höstlovet, vi kommer då aktivera oss lite extra mycket, vi kommer då lägga in samarbetsövningar i detta.

~ reservation för ändringar ~

Jobbat hos oss sedan 2015. Har hand om förskoleklass & fritids. Studerat specialidrott & är även utbildad internationell PT.

Följ oss i sociala medier

Edsele Friskola
Box 39 • 88041 Edsele