FRITIDS

När skolan är slut finns fritids som har mycket fokus på utomhusaktiviteter. Här finns även en gymnastiksal att aktivera sig i. Aktiviteterna styrs oftast efter barnens intressen och mål.

  • Vill ni hämta barnen på plats (då vi är på utflykt) så är det bara att ringa så meddelar vi vart vi är. Antingen till skolans mobil 070-68 86 521 eller direkt till Maggi 076-83 70 295.

  • kläder efter väder.

  • vattenflaska på fritids - behöver inte vara en sportflaska, funkar även med en drickaflaska typ. colaflaska 50cl.

Ni hittar grovplanering för fritids här! 

 

  • Ska era/ert barn hem tidigare än utsatt tid och ni vet det redan under morgonen så meddela det gärna så vi har lite koll, samt om det är någon annan som hämtar. Eller så funkar det utmärkt att skicka ett sms till skolans mobil. Detta är pga att vi kan vara på utflykt så vi inte måste avbryta den för att gå tillbaka. anpassar självklart efter barnens tider, men oftast är vi tillbaka till 15.00. 

VECKOBREV

v.4

Veckan bara susar förbi och vi hinner knappt med, de ha varit kalla grader i början av denna vecka men barnen har inte sagt nej till att vara ute och leka så vi har varit ute. Vi passade på att göra ett experiment i kylan med kokt vatten som vi kastar ut i luften. se vad skillnaden var om de va hett vatten eller när vattnet hade kallnat. vilket blev fräna dimsnömoln i luften som eleverna försökte äta upp. När vattnet börjat kallna så insåg dom att de bara blev vatten som flög i luften. 

vi har haft en bra vecka och ser fram emot en ny härlig vecka. 

vi kommer att fortsätta vara utomhus med lekar och samarbetsövningar, samt att vi är inne och pysslar och leker. Vi ska även kika efter ett nytt experiment att göra. 

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

 ~ reservation för ändringar ~

VI SOM JOBBAR HÄR

Maggi

Jobbat hos oss sedan 2015. Har hand om förskoleklass & fritids. Studerat specialidrott & är även utbildad internationell PT.

Följ oss i sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Telefonnummer

skola/förskola 0623-20334

mobilnummer till skolmobil 070-68 86 521

Edsele Friskola
Box 39 • 88041 Edsele

KONTAKT