Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen

Mellan klockan 7.00-7:30 är det frukostbuffé. Här får barnen möjlighet att med stöd av pedagogen laga sin egen frukost. Detta för att stärka sig själva och bli mer delaktiga.

8:20 varje morgon startar både förskolan och skolan med morgongymnastik tillsammans ute på skolgården.

Vi ger eleverna chansen att planera och träna på att leda en grupp till musik. Vi vill ge barnen en frisk start för att möta den lärorika dagen.

De första skolåren får du möta och lära dig skriva och läsa med våran duktiga pedagog Margareta. Hon har jobbat som lärare i många år.
Efter att Margareta guidat dig klart de första tre skolåren kommer du till Anna-karin.I detta klassrum finns även vår läshund Aramis, som är en allergivänlig Kungspudel. Aramis skapar en lugn stämning i klassrummet som gör att barnen får arbetsro. Han väljer ut böcker till barnen och lyssnar på deras högläsning.

När skolan är slut finns fritids som har mycket fokus på utomhusaktiviteter. Här finns även en gymnastiksal att aktivera sig i. Aktiviteterna styrs oftast efter barnens intressen och mål.

När kvällen kommer får de barn/elever som går på nattis äta middag som vår restaurang lagat. Här erbjuds läxhjälp och omsorg efter barnens intressen och behov. Vissa barn tycker om att baka, så en kvällsaktivitet i köket är inte helt ovanligt.

A79E7E28-F53F-4585-9676-5E8EADA72FB5.JPG

Vi är inte rädda att utföra vår verksamhet utanför skolbyggnaden, så länge vi följer vår läroplan.

Vi har naturen som klassrum!

På vår restaurang får barnen/eleverna en naturlig kontakt med byn och dess lunchgäster. Det bildas en delaktighet, vilket leder till att de bjuder in oss till lärorika platser och tillfällen.

Vi har naturen runt knutarna. För kunskaper om världens djur tar vi hjälp av bland annat böcker, IT och film. Vi har också haft jägare på besök med nyskjuten björn. Sådana tillfällen ger oss möjlighet till en levande lektion om djuren i våra skogar

Det är en liten skola – och vi får ditt barn att trivas.

Kommunikationen med föräldrar anser vi vara viktig eftersom vägarna till förändring och utveckling då blir kortare. Vi ser barnet och deras förutsättningar tydligare.

Jobbat hos oss sedan 2015. Har hand om förskoleklass & fritids. Studerat specialidrott & är även utbildad internationell PT.
maggi@edselefriskola.com

Margareta

Leg. lärare. Har hand om åk. F-2.
Har jobbat hos oss så länge vi kan minnas.
margareta@edselefriskola.com

Cicki

Rektor.
Utbildad förskollärare.

Utbildad inom HR - personalfrågor.
Jobbat hos oss sedan sommaren 2020.
cicki.jannesson@edselefriskola.com

AnnaKarin

Mentor åk.3-6.
Hundförare till pedagoghunden. Jobbat hos oss sedan 2017.
annakarin@edselefriskola.com

Resurs i klasserna. Teknik, slöjd & data.
Jobbat hos oss sedan 2015.
christian@edselefriskola.com

EN DAG PÅ EDSELE FRISKOLA