Veckobrev
gällande förskoleklass - åk.6

v.9

Stängningsdagar:

Vi vill redan nu påminna om att eleverna går till kl.13.30 torsdagen den 6/4 (skärtorsdagen), eleverna är även lediga fredagen den 7/4 (långfredagen).

Måndag: Vi kommer att ha genomgång av HLR samt Isvett.🥶

Tisdag: Lilla vasaloppet - längdskidor. De som inte har tillgång till skidor får göra en annan aktivitet. 🎿

*åk 3 - ingen engelskaläxa.

Onsdag: Slalombacken, vi är i Ramsele slalombacke hela dagen, eleverna får ta med fika(ej godis), vi gör egen lunch. De som inte har tillgång till utrustning kommer vi att hyra till om de vill åka. De som inte vill åka slalom får åka pulka/madrass i pulkabacken.⛷️🛷

Torsdag: Utedag medtag kläder för utomhus då vi är ute den största delen av dagen. Vi gör egen lunch.☃️

Åk 4-5 har skrivläxa som ska lämnas in idag samt läskort för läsläxa. Bra att ha med en ryggsäck eller väska att bära läxor till och från skolan så att de inte tappas bort!

Fredag: Skoterdag Rammsjön, eventuell ändring av plats om vi inte får tillräckligt många som kan köra skoter till Rammsjön.

Eleverna får ta med fika (ej godis). Vi gör egen lunch.

Medtag hjälm ni som har, har man ingen så finns det möjlighet att låna.🪖

Ta med pimpelsaker om eleverna vill pimpla, borr kommer att finnas på plats för att göra hål.

Bra att veta efter sportlovet: 🏊 Då kommer vi att starta upp med bad, onsdagen 15/3 v.11 kommer åk 4-5 att åka till Näsåkers badhus för simundervisning. Medtag badkläder samt duschsaker. 🏊

Dessa punkter här nedan får fortsätta att stå kvar då vi fortsätter att lyfta dessa 😀

• Vi lyfter en fråga till er om det finns ex. stövlar/ytterkläder som bara “ligger” hemma och om det är något som ni känner att ni vill skänka som extrakläder till skolan.

• Vi fortsätter med att vi har med oss kläder efter väder då vi är ute på alla rasterna och kommer att vara utomhus under vissa lektioner.

• Om möjlighet finns så vore det bra om eleverna hade några extra kläder i sin låda i hallen eller i sin väska. Exempel strumpor/byxor/tröja. Ifall de blir blöta på rasten eller när vi har utomhuspedagogik.

• Om ni har: skicka gärna med eleverna en märkt vattenflaska som de kan bära med sig, räcker med en tom drickaflaska på ca 50cl , så de har något att fylla vatten i så de kan dricka ur när vi är ute eller går iväg till en annan plats.

Friskanmälan: vi vill även påminna samtliga att ni ska friskanmäla ert/era barn om de har varit hemma och sjuka, detta skall ske dagen innan till förskolan på skolmobilen 070-68 86 521, senast kl 17.00 så vi har koll inför dagen efter.

Trevlig dag önskar personalen på Edsele Friskola 💖

e0bc27_64fbce2d17df4798bc42d1b3807dd24e_

INFORMATION OM CORONAVIRUSET

Vi fortsätter att vara noggrann med hygien.

📲 SKOLPERSONALENS/MENTOR MOBILNUMMER (lösenord: ht2020)

Veckans mat från Restaurang Grytan 🍴