Veckobrev
Eislans Förskola

Obs. Förskolans veckobrev läggs numera ut på fredag eftermiddag.

v.39

Stängningsdagar:

Denna vecka hälsar vi… ingen inskolning välkommen. För nu är alla klara. Hurra! 🎉

Renoveringen har stått lite stilla hos oss men nu verkar det som vi har målaren på väg in, det blir spännande.

Veckan som var har 1-2 åringarna fokuserat på att komma ihop sig i gruppen med de nya kompisarna som börjat hos oss. 3-5 åringarna har varit mycket ute och njutit av vår vackra höst. Vi har påbörjat lite höstpyssel och det känns jättekul.

I torsdags hade vi fotografering, det ska bli så kul att få de färdiga bilderna, alla barnen var superduktiga.

Vi börjar hitta tillbaka till lite rutiner igen, nu när vi fått nyttja alla våra lokaler. Vi kommer planera för ett föräldramöte inom kort där ni får träffa vår nya personalstyrka och höra om upplägg för barngrupper, nytt observationsmaterial och vi vill även höra era åsikter och diskutera kommunikationsvägar mm, så det kommer ett datum inom kort.

Grovplanering för kommande vecka:

Måndag - Månadens självporträtt 💁

Tisdag - Rörelsefokus 🤸

Onsdag - Ute/skogen 🌲

Torsdag - Skapande/höstpyssel 🍂🍁

Fredag - Vi arbetar utefter de barn som är här och deras behov. 🤗👨‍🎓

Friskanmälan: vi vill även påminna samtliga att ni ska friskanmäla ert/era barn om de har varit hemma och sjuka, detta skall ske dagen innan till förskolan på skolmobilen 070-68 86 521, senast kl 17.00 så vi har koll inför dagen efter.

Trevlig dag önskar personalen på Eislans Förskola 💖

INFORMATION OM CORONAVIRUSET

Vi fortsätter att vara noggrann med hygien.

e0bc27_64fbce2d17df4798bc42d1b3807dd24e_
📲 FÖRSKOLEPERSONALENS MOBILNUMMER(lösenord: ht2020)
Logo.jpg

Veckans mat från Restaurang Grytan 🍴